Veno: Ako mi smanje ugovor, odlazim!

Veno je za estonski portal ERR Sport izjavio da je uprava budvanskog kluba poručila igračima da će im smanjiti ugovore ako ne zabilježe nijednu pobjedu u Ligi šampiona
1 komentar(a)
Oliven Veno, Foto: Vesko Belojević
Oliven Veno, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 03.11.2012. 16:17h

Kako je odigrao u prva dva kola Lige šampiona, vjerovatno ima najmanje razloga da se žali na klub u kojem je ovog ljeta stigao kao najveće i najskuplje pojačanje – estonski korektor iz Budvanske rivijere, Oliver Veno, međutim, već je stigao da se požali medijima u domovini na situaciju u budvanskom klubu.

Pod naslovom “Estonskom odbojkašu u Crnoj Gori zaprijećeno smanjenjem plate”, Veno je za estonski portal ERR Sport izjavio da je uprava budvanskog kluba poručila igračima da će im smanjiti ugovore ako ne zabilježe nijednu pobjedu u Ligi šampiona.

"Ako se to dogodi, napustiću klub. Možda se vratim u Estoniju", dodao je Veno, koji je ljetos stigao iz njemačkog Fridrihshafena.

Nakon dva odigrana kola, Budvanska rivijera u grupi B nema nijedan bod, niti osvojen set. Budvani su na premijeri poraženi kod kuće od ruske Lokomotive, dok su u gostima izgubili od češkog Jihostroja.

Veno je u oba meča osvojio po 13 poena, ali je imao mnogo grešaka, zbog čega je na kraju upisao i negativan indeks, i odigrao ispod svog nivoa i očekivanja…

Bonus video: