Opljačkana radnja satova u Podgorici, pucano na vlasnika

Radnica je kazala da razbojnik koji je lomio stakla ima izrazito plave ili zelene oči, duguljasto lice i da je visok 1,85 i da je mršav
424 pregleda 42 komentar(a)
pljačka, prodavnica satova, Monte Jewelry Watches, Foto: Vesko Belojević
pljačka, prodavnica satova, Monte Jewelry Watches, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 02.11.2012. 18:15h

Teško razbojništvo dogodilo se u Ulici Džordža Vašingtona preko puta Profesorske zgrade u Podgorici, kada su dva naoružana razbojnika ušla u prodavnicu satova Monte Jewelry Watches, opljačkala je, a potom pucala na vlasnika.

Prema podacima Vijesti, razbojništvo se dogodilo u 17.30 sati, kada su razbojnici, od kojih je jedan imao pištolj, ušli u radnju, potom je jedan od njih ugurao radnicu u drugi dio prodavnice, govorio joj "Ćuti, samo ćuti", dok je drugi čekićem razbio staklenu vitrinu i ukrao na desetine satova.

U tom trenutku je naišao vlasnik radnje i pokušao da zastavi pljačkaše, ali je jedan od njih pucao na njega, a potom su obojica pobjegla u pravcu novog Studentskog doma.

Vlasnik je krenuo za njima, kako bi ih zaustavio, ali su oni ponovo na Trgu Svetog Petra Cetinjskog pucali na njega.

U blizini studentskog doma se gubi svaki trag razbojnicima, a policija je blokirala kvart.

Ljekari pružaju pomoć vlasniku radnje, a zasada se još ne zna da li ga je metak okrznuo ili je povrijeđen od udaraca razbojnika.

Radnica je kazala da razbojnik koji je lomio stakla ima izrazito plave ili zelene oči, duguljasto lice, da je visok oko 1,85m i mršav.

Kako javlja TV Vijesti, prema riječima očevidaca, pljačkaši su automobilom došli ispred prodavnice.

Istraga je u toku.

Bonus video: