Nikšić: D.K. (34) i M.V. (30) osumnjičeni za tešku krađu

Nikšićka policija rasvijetlila je još dva krivična djela protiv imovine i to tešku krađu i krađu, za koje se sumnjiči V.D. (21) iz Nikšića
96 pregleda 0 komentar(a)
Uhapšenik, hapšenje, Foto: Telegraph
Uhapšenik, hapšenje, Foto: Telegraph
Ažurirano: 01.11.2012. 15:23h

Nikšićka policija podnijeće krivičnu prijavu protiv sugrađana D.K. (34) i M.V. (30), zbog osnovane sumnje da su izvršili tešku krađu na otpadu sekundarnih sirovina "Kosanović".

Iz Uprave policije saopšteno je da su 28. oktobra dobili obavještenje da je u toku krađa kao i da su na licu mjesta zatekli M.V.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se M.V. i D.K. do otpada sekundarnih sirovina dovezli teretnim vozilom marke TAM i otuđili veću količinu željeza, koju su potom utovarili u kamion", kaže se u saopštenju.

"V.D. je, kako se sumnja, počinio krivično djelo krađa na štetu vrtića JU 'Sunčica', u ulici Jakova Ostojića u Nikšiću, kojom prilikom je takođe otuđio tehničku robu

Navodi se da se D.K. vratio sa ručnim kolicima, sa namjerom da otuđi još željeza ali je tada primjećen od vlasnika otpada.

Policija je uz potvrdu oduzela otuđeno željezo i vratila ga oštećenom vlasniku. O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću, koje je kvalifikovalo djelo.

Nikšićka policija rasvijetlila je još dva krivična djela protiv imovine i to tešku krađu i krađu, za koje se sumnjiči V.D. (21) iz Nikšića.

On je, kako se sumnja, u noći između 26. i 27. avgusta od fizičkog lica iz Nikšića otuđio tehničku robu.

"V.D. je, kako se sumnja, počinio krivično djelo krađa na štetu vrtića JU 'Sunčica', u ulici Jakova Ostojića u Nikšiću, kojom prilikom je takođe otuđio tehničku robu. O događaju je obaviješteno nadležno državno tužilaštvo, koje je kvalifikovalo djela", kazali su iz policije.

Bonus video: