Uhapšen zbog krađe automobila

Službenici Ispostave Ulcinj pronašli su ukradeni automobil, uz potvrdu ga oduzeli od H.G. i vratili vlasniku
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.10.2012. 14:42h

Državljanin Srbije M.J. (20) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je počinio više krađa.

Iz Uprave policije saopšteno je da je on, kako se sumnja, 29. oktobra, nakon što je primjetio da se u kontakt bravi automobila „Opel“, podgoričkih registarskih oznaka, nalazi ključ, ukrao to vozilo, a zatim ga odvezao u Ulcinj, i prodao H.G. , vlasniku otpada sekundarnih sirovina.

Službenici Ispostave Ulcinj pronašli su ukradeni automobil, uz potvrdu ga oduzeli od H.G. i vratili vlasniku. Ključ "Opela" pronađen je kod uhapšenog M.J.

Policija sumnja da je on i 11. septembra, takođe u Golubovcima, ukaro automobi „Zastava“, prodao ga na jednom auto - otpadu u Baru, čiji je vlasnik, sumnja se, demontirao taj automobil i prodao ga otpadu sekundarnih sirovina.

M.J. je u noći između 18. i 19. avgusta, u naselju Sokolana – opština Bar, ukrao automobil „Reno“, barskih registarskih oznaka i prodao ga na auto – otpadu u Golubovcima.

"Policija je prikupila obavještenja od vlasnika auto - otpada i došla do sumnje da je on kupljeno vozilo kasnije demontirao i prodao na otpadu sekundarnih sirovina", saopšteno je iz policije.

O ovim krađama policija je obavijestila nadležno državno tužilaštvo.

M.J. je juče uhapšen zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo krađa u saizvršilaštvu sa državljankom Republike Srbije M.K.

Bonus video: