Za one manje verzirane: Izadjite na večeru sa DVD djevojkom

Nažalost, djevojke sa ekrana nisu u stanju da odgovore baš na sva pitanja koja im "ljubavnik" postavlja, niti da se smiju njegovim šalama, ali šta je tu je. Bolje išta nego ništa
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2012. 00:25h

Za sve one koji imaju problem da pozovu djevojku koja im se sviđa na sastanak japanski stručnjaci osmislili su DVD za uvježbavanje opuštene konverzacije i flert, i to sve uz dobru hranu.

U ponudi je pet veselih i razgovorljivih djevojaka koje sjede za stolom nasuprot kameri, uživaju u jelu koje su naručile i brbljaju kojekakve vesele gluposti koje se obično čuju na prosječnom ljubavnom sastanku.

Nažalost, one nisu u stanju da odgovore baš na sva pitanja koja bi im "ljubavnik" postavio, niti da se smiju njegovim šalama, ali šta je tu je. Bolje išta nego ništa!

"Niko ne voli sam da jede, a sve dok imate ovaj video- snimak, nećete imati tih problema. Izaberite jednu od predivnih pet djevojaka da večeraju sa vama. Više nikada nećete biti usamljeni, čak ni kada ste potpuno sami", piše na poleđini ovog DVD- a.

Ukoliko je nekome važno šta će biti na meniju, postoji mogućnost odabira hranu iz različitih krajeva svijeta, pa je tako u ponudi sve od klasičnog japanskog sušija, pa do italijanskih špageta.

Cijena ovoh DVD- ja iznosi 699 jena, ili oko 10 eura.

Bonus video: