Bjelopoljcu oduzeta lovačka puška

Prilikom kontrole kod J.J. je pronađena lovačka puška, marke „TOZ“, kalibra 16 mm i 18 patrona- municije, istog kalibra, za koju nije posjedovao oružni list
96 pregleda 2 komentar(a)
Lovačka puška, Foto: Uprava policije
Lovačka puška, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 29.10.2012. 12:55h

U okviru preventivne akcije „Lov“ službenici Područne jedinice policije Pljevlja, juče su od Bjelopoljca J.J. (21) oduzeli lovačku pušku.

Iz Uprave policije je saopšteno da su službenici PJ Pljevlja, preduzimajući planske mjere i radnje u cilju sprječavanja krijumčarenja i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, na putnom pravcu Pljevlja – Bijelo Polje, u mjestu Krakalice, kontrolisali automobil „Volkswagen“, bjelopoljskih registarskih oznaka, u kojem se kao saputnik nalazio J.J. (21) iz Bijelog Polja.

"Prilikom kontrole kod J.J. je pronađena lovačka puška, marke „TOZ“, kalibra 16 mm i 18 patrona- municije, istog kalibra, za koju nije posjedovao oružni list. Pronađeno oružje je uz potvrdu oduzeto. O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima, koje je kvalifikovalo krivično djelo", saopšteno je iz policije.

Bonus video: