"Iron Man 3" u bioskopima već u aprilu

Snimanje trećeg nastavka serijala o "Iron Man"-u završeno je 1. oktobra. I pored kašnjenja od 6 nedjelja iz Paramounta najavili premijeru za april 2013.
1 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2012. 16:20h

Dvominutni trejler za treći dio filma o šarmantnom milijarderu i genijalnom inžinjeru Toniju Starku koji koristi specijalni oklop kako bi stekao nadljudske moći konačno je predstavljen brojnim fanovima serijala "Iron Man".

Obzirom da bi film "Iron Man 3" trebalo da se pojavi u bioskopima već u aprilu 2013, na prvi trejler se čekalo dosta dugo, ali reklo bi se da se čekanje isplatilo.

Glavni negativac u trećem dijelu biće misteriozni Mandarin kojega će igrati oskarovac Ben Kingsli, a izuzetnu glumačku postavu pored dva glavna glumca pojačaće Gvinet Paltrou i Gaj Pirs.

Iako je predhodni film iz Iron Man serijala izašao 2010. samog Iron Man-a smo imali prilike da gledamo na velikom platnu i u 2012. u sjajnom Marvelovom filmu "The Avengers".

Ranije ovog mjeseca objavljen je zvanični zaplet filma "Iron Man 3" i otkriveno je da će publika konačno dobiti odgovor na pitanje „da li čovjeka čini odijelo ili odijelo čini čovjeka?“

Na snimanju filma "Iron Man 3" Robert Dauni Džunior je u avgustu povrijedio članak snimajući opasne scene, što je primoralo Paramount da odloži kompletnu produkciju za 6 nedjelja. Ipak snimanje je konačno završeno 1. oktobra i film bi trebalo da se u bioskopima nađe u aprilu 2013, kako je i planirano.

Galerija

Bonus video: