Osumnjičeni da su heroin kupljen u Beranama htjeli da prodaju u Baru

Krivične prijave podnijete protiv M.M. (28), H.R. (43) i M.V. (32), svi iz Bara
75 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2012. 11:31h

Bjelopoljska policija uhapsila je M.M. (28), H.R. (43) i M.V. (32), svi iz Bara, zbog sumnje da su pokušali da prokrijumčare 108,5 grama heroina.

"Službenici Uprave policije pregledom putničkog vozila, ulcinjskih tablica, kojim je upravljao M.M.pronašli su dva zamotuljka u kojima se nalazila praškasta materija za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne tezine 108, 5 grama ( 54, 3 grama i 54,2 grama). Na patosu-tapacirungu prednjeg suvozačevog sjedišta na kojem se nalazio H.R. (43) iz Bara, pronađen je ručno pravljen zamotuljak kafenkasto ciglaste boje u kojem se nalazila praškasta materija, za koju se sumnja da je heroin u količini od oko 54,3 grama. Drugi zamotuljak je pronađen u PVC kesici od čipsa, žute boje u kojem se nalazila praškasta masterija, za koju se takođe sumnja da je opojna droga heroin, u količini od oko 54,2 grama, a koju je H.R. pokušao odbaci prilikom izlaska iz vozila", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sumnja se da je droga kupljena na području Berana sa ciljem da se distrbuira na području Bara.

U automobilu se, pored vozaca M.M. i suvozača H.R., nalazila M.V. (32) iz Bara.

Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju podnijete su krivične prijave protiv M.M., H.R. i M.V. zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu sprovedeni zamjeniku Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

U akciji su učestvovali službenici Odsjeka za borbu protiv droge, grupe Bijelo Polje, Berane, Pljevlja i saobraćajne policije Područne jedinice Bijelo Polje.

Galerija

Bonus video: