Maskirana osoba napala radnicu i otela novac iz kase u prodavnici "Vulaš"

Razbojnik je radnicu udario drškom pištolja u glavu, usljed čega je ona pala na stolicu, nakon čega je on otvorio kasu, uzeo novac i pobjegao
2 komentar(a)
lopov, Foto: Shuterstock
lopov, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 25.10.2012. 14:45h

Sinoć je naoružana maskirana osoba upala u prodavnicu "Vulaš" u Moskovskoj broj 24 u Podgorici, napala radnicu i otela novac iz kase.

Naime, Ekspozitura za dežurstvo Područne jedinice Podgorica, obaviještena je sinoć oko 19,40 časova, od strane radnice prodavnice “Vulaš“, da je nad njom izvršeno razbojništvo, za vrijeme dok se nalazila na svom radnom mjestu.

Po navodima oštećene radnice, juče u večernjim satima, u pomenuti prodajni objekat ušlo je djelimično maskirano, njoj nepoznato lice i po dolasku do registar kase, za kojom se ona nalazila, usmjerilo pištolj u njenom pravcu i zahtijevalo da mu preda novac, a potom je udarilo drškom pištolja u predjelu glave, usljed čega je pala na stolicu, dok je nepoznato lice otvorilo kasu iz koje je uzelo novac, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Policija je, odmah po saznanju za pomenuto krivično djelo, izašla na lice mjesta, izvršila blokadu u užem i širem djelu lica mjesta, obavijestila o događaju nadležno državno tužilaštvo i izvršila uviđaj.

Policija vrši pretragu terena u blizini pomenutog prodajnog objekta, prikuplja obavještenja od građana o okolnostima izvršenja krivičnog djela i preduzima druge mjere u cilju identifikacije i pronalaska izvršioca.

Bonus video: