Reljić: Fale nam kvalitetne utakmice

"Kad oni i sa drugom ekipom mogu da igraju Ligu šampiona, i da igraju tako da se nešto posebno ne osjeti odsustvo startera, onda su stvarno veliki klub", rekao je Reljić
0 komentar(a)
Siniša Reljić, Foto: Vesko Belojević
Siniša Reljić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 25.10.2012. 00:09h

Trener odbojkaša Budvanske rivijere Siniša Reljić nakon poraza od Lokomotive (0:3), na startu Lige šampiona, bio je prilično zatečen kvalitet ruskog tima, koji je u Budvi igrao samo sa dvojicom startera.

"Kad oni i sa drugom ekipom mogu da igraju Ligu šampiona, i da igraju tako da se nešto posebno ne osjeti odsustvo startera, onda su stvarno veliki klub", rekao je Reljić, i potom ponovio šta je glavni problem za njegovu ekipu.

"Naš nedostatak je što nemamo kvalitetnih utakmica, to se vidjelo u završnicama setova, kada nijesmo mogli da završimo kada je trebalo. Nismo ni očekivali da možemo da izvučemo neki veliki rezultat, ali se ukazala prilika kada su već došli sa drugom ekipom. Ispostavilo se da su oni dobro procijenili", dodao je trener Budvana.

Reljić je zadovoljan igrom u drugom i trećem setu, ali je i dodao da ekipa može mnogo više.

"Postoji puno rezerve kod nas. U prvi set smo ušli preplašeni, ne znam od čega. Oni su igrali hrabro i dobili taj set bez ikakvih problema. Tek kada smo u drugom setu počeli da igramo, onda smo počeli i da serviramo. Bez jakog servisa sa ovakvom ekipom nemamo šta da tražimo. Oni su nas od prvog momenta napali servisom i to je dalo rezultat. Šta je tu je, preostaju nam Berlin i Češke Budejovice sa kojima bi, realno, mogli da igramo. Mislim da je gostovanje u Češkoj najbitnije u ovom dijelu lige", zaključio je Reljić.

Pomoćni trener Lokomotive, Klaudio Rifeli, bio je zadovoljan pobjedom, ali ne i igrom.

"Taktički nijesmo odigrali dobro, jer još treba da se upoznamo. Ne mogu da kažem da smo u odbrani i na bloku igrali kao švajcarski sat, ali je očigledno da smo fizički jači, mnogo bolje serviramo. Malo sam se plašio ove utakmice protiv ekipe kojoj je bilo jako stalo do ove utakmice, koja je napravila ekipu za LŠ. Ali, strah ponekad pomaže da se igra dobro", rekao je “Vijestima” Rifeli.

Bonus video: