Danilovgrad: Drogu krio u donjem vešu

Martin Kaluđerović (28) kojem se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u prometa pjnih droga, saslušan je u Tušilaštvu
5 komentar(a)
skank, Foto: Upravapolicije.com
skank, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 25.10.2012. 08:29h

Danilovgradska policija uhapsila je Martina Kaluđerovića (28) zbg sumnje da je počinio krivično dijelo neovlašćena prodaja droge.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je po naredbi suda, a u saradnji sa tužiocem, duže vremena nadzirali uhapšenog Kaluđerovića , kod kojeg je 23. oktobra pronađeno oko 120 grama skanka.

"M.K. je u popodnevnim časovima zaustavljen i kontrolisan u naselju Đoko Kovačević. Kod njega je u donjem vešu pronađeno nekoliko zamotuljaka sa materijom za koju se sumnja da je skank, a pretresom kuće u kojoj živi pronađena je ostala količini. Sumnjamo da je već duže vrijeme nabavljao po 100 grama skanka, prepakivao i na području Danilovgarad prodavao većem broju osoba", kazao je sagovornik "Vijesti" iz policije.

Kaluđerović, kojem se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u prometa pjnih droga, saslušan je u Tušilaštvu.

Bonus video: