Ukrao "golf", pa ga isjekao na djelove

Osumnjičeni Bojan Jovetić (24) je u garaži, kako se sumnja, isjekao vozilo na djelove, u namjeri da ih proda
3 komentar(a)
auto djelovi krađa, Foto: Upravapolicije.com
auto djelovi krađa, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 25.10.2012. 08:26h

Policajci iz Podgorice uhapsili su Podgoričanina Bojan Jovetić (24) zbog sumnje da je počinio tešku krađu, tako što je ukrao “golf 3” sugrađanke, koji je kasnije isjekao na djelove kako bi ga prodao.

Oštećena I. V. iz Podgorice je, 15. oktobra u službenim prostorijama područne jedinice Podgorica prijavila da joj je "golf 3" ukraden sa parking prostora u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, na kojem ga je parkirala prethodnog dana.

Policajci su odmah postupili po prijavili i preduzeli mjere i radnje koje su dovele do rasvjetljavanja događaja i hapšenja osumnjičenog.

“Na osnovu policijskih aktivnosti sumnja se da je B.J, 14. oktobra oko 22.30 časova, došao do “golfa”, koji je stavio u pogon originalnim ključem koji se nalazio u kontakt bravi. On se zatim odvezao do jednog naselja u blizini Podgorice u kojem živi i vozilo parkirao u garaži svoje porodične kuće. B.J. je u garaži, kako se sumnja, isjekao “golf” na djelove, u namjeri da djelove proda i na taj način pribavi sebi protivpravnu imovinsku korist”, piše u saopštenju Uprave policije.

Policajci su u garaži osumnjičenog pronašli ukradeno vozilo isječeno na djelove.

Bonus video: