STANJE NA PUTEVIMA

Tri osobe povrijeđene u 24 saobraćajne nesreće

Policija je izdala 494 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 61 prekršajnu prijavu
0 komentar(a)
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 27.03.2019. 19:09h

U Crnoj Gori su se u protekla 24 sata dogodile 24 saobraćajne nezgode, u kojima su tri osobe lakše povrijeđene, saopšteno je iz Operativnog centra za Uprave policije.

Policija je izdala 494 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 61 prekršajnu prijavu.

Oduzeto je 39 vozačkih dozvola i dva para registarskih tablica.

Na putevima u Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a zbog magle je vidljivost mjestimično smanjena, saopštili su iz Auto-moto saveza.

Na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, zbog čega se saobraćaj obustavlja u vremenu od devet do 11 sati i od 15 do 17 sati.

Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu M-2 Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično se saobraća na putu Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Špiljani, zbog sanacije mosta tmušići II, kao i na putu Debeli Brijeg-Kamenari zbog sanacije klizišta u Baošićima.

Na regionalnom putu Murino-Plav-Gusinje zbog sanacije mosta na ulazu u Plav, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz naizmjenično propuštanje vozila.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac-Ribarevine je, zbog sanacije mosta Uloševina, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Iz AMSCG su naveli da će se 30. oktobra od 12 do 16 sati izvoditi minerski radovi zbog proboja puta Cijevna Zatrijevačka - Granica sa Albanijom.

Zboh izgradnje prolaza za pješaka u Dobroti, promijenjen je režim saobraćaja, i potrebno je poštovati postavljenu signalizaciju.

Preporučujemo za Vas