Kamenom polomio šoferšajbnu policijskog džipa

Incident se dogodio nakon što je policiji prijavljeno da se mladići ispred noćnog kluba tuku, rano ujutru oko dva sata iza ponoći
4 komentar(a)
noćni klub Laki, Foto: Arhiva "Vijesti"
noćni klub Laki, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.10.2012. 18:01h

Podgoričanin Marko Nedović (24), kamenom je polomio šoferšajbnu na policijskom vozilu ispred noćnog kluba "Laki", nakon tuče petorice mladića ispred tog lokala.

Incident se dogodio nakon što je policiji prijavljeno da se mladići ispred kluba tuku, rano ujutru oko dva sata iza ponoći.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, u klubu “Laki” najprije je došlo do verbalnog sukoba petorice mladića, među kojima je bio i Nedović.

S obzirom na to da su uznemirili goste lokala, prema istim informacijama, obezbjeđenje kluba je djelovalo i izbacilo sukobljene momke na ulicu.

Nedugo potom izbila je tuča, koja je trajala nekoliko minuta, dok nije došla interventna jedinica podgoričke policije.

"Prilikom privođenja mladića, Nedović je pružio otpor. Oglušio se na naredbe policajaca, uzeo je kamen i sa njim polomio šoferšajbnu na vozilu Interventne jedinice", kazao je izvor “Vijesti” iz podgoričke policije.

Uprkos otporu, on je savladan i priveden u zgradu podgoričke policije.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo, a protiv pet mladića je podnijeta prijava zbog prekršaja iz javnog reda i mira.

Bonus video: