Inspektori rano ujutru nakon izbora posjetili Rajka Kuljaču

Par sati nakon zatvaranja biračkih mjesta, inspektori Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal posjetili bivšeg predsjednika Opštine Budva
31 komentar(a)
Ažurirano: 16.10.2012. 07:32h

U ponedjeljak rano ujutro, finansijski inspektori Specijalnog tužilaštva za suzbijanje organizovanog kriminala došli su u kuću bivšeg predsjednika opštine Budva Rajka Kuljače i tražili na uvid poslovne knjige preduzeća koje je u vlasništvu njegove supruge Jadranke Kuljače.

Nekoliko sati nakon što su se zatvorila biračka mjesta, inspektori su u kući Kuljača češljali finansijsko poslovanje preduzeća “Gaga trade”, čiji je osnovač Jadranka.

Prema podacima sa sajta Centralnog registra privrednih subjekata, “Gaga trade” je osnovan u avgustu 2002., a kao osnovna djelatnost se navodi trgovina na malo metalnom robom, bojama i staklom u specijalizovanim prodavnicama.

Dobro obaviješten izvori iz Budve potvrdio je informaciju o dolasku inspektora, rekavši da se radi “samo o rutnskoj provjeri poslovanja”.

Specijalni državni tužilac za suzbijanje organizovanog kriminala Đurđina - Nina Ivanović sinoć nije htjela komentarisati provjeru poslovanja Kuljačine firme.

“Žao mi je, ne mogu vam ništa reći”, kazala je Ivanović “Vijestima”.

U štampanom izdanju čitajte:

  • Gdje je Kuljača proveo izbornu noć
  • U okviru koje istrage je najnovija posjeta Kuljačama
  • Poslovanja Rajka i Jadranke Kuljače

Galerija

Bonus video: