Masovna tuča ispred diskotete "Kruzer": Pesnicama do mjesta u separeu

Tuča je trajala oko pet minuta, dodaje on, a kada su momci primijetili vozilo interventne jedinice koje im se približavalo udaljili su se u nepoznatom pravcu
107 pregleda 17 komentar(a)
Diskoteka "Kruzer", Foto: Luka Zeković
Diskoteka "Kruzer", Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 15.10.2012. 15:37h

Dvije suprotstavljene grupe od najmanje 15 mladića potukle su se u nedjelju ujutru oko 3 časa, nakon navodno kraće svađe oko separea, ispred popularne diskoteke „Kruzer“ u Podgorici.

Prema tvrdnjama očevidaca, sve je počelo u diskoteci, kada je grupa od 7-8 mladića, navodno, naišla na tri momka koji su ušli u njihov već zakupljeni separe.

"U početku nije bilo svađe, ali kako je u njihovom separeu postalo tijesno, počele su prve varnice. Dvojica mladića iz veće grupe počela su da se svađaju sa momcima iz druge grupe, ali izbjegnuta je tuča jer ih je veća grupa izgurala iz separea", rekao je jedan od očevidaca.

Nakon nekog vremena, kako kaže jedan od gostiju diskoteke, uz alkohol i muziku grupa od sedam-osam momaka postala je bučna, tako da je obezbjeđenje intervenisalo.

"U jednom trenutku jedan od momaka je, čini mi se, udario nogom u sto, nakon čega su popadale flaše, prišla su mu dva radnika obezbjeđenja i krenuli da ga izbace. Njegovi drugovi su se solidarisali i odlučili da izađu mirno iz diskoteke", istakao je za “Vijesti” očevidac obračuna.

Ispred diskoteke nedugo zatim izbila je masovna tuča momaka, koji su se ranije verbalno sukobili.

"Nekoliko trenutaka kasnije izašli su za njima i mladići koji su ranije bili u separeu. Neko od njih je počeo da dobacuje i sljedećeg trenutka došlo je do tuče. Interesantno je, da je na strani trojice momaka, koji su izbačeni iz separea, bilo još nekoliko mladića, tako da je sigurno u tuči učestvovalo najmanje 15 momaka.

Udarali su se zatvorenim šakama, nogama, čim su stigli... Bilo je mladića koji su zadobili povrede", kazao je za “Vijesti” jedan od gostiju noćnog kluba.

Tuča je trajala oko pet minuta, dodaje on, a kada su momci primijetili vozilo interventne jedinice koje im se približavalo udaljili su se u nepoznatom pravcu.

Iz Uprave policije “Vijestima” je saopšteno da su pregledali snimke sa video nadzora i da na osnovu toga rade identifikaciju počinilaca. U Urgentnom bloku Kliničkog centra “Vijestima” je potvrđeno da je tokom noći pomoć zatražilo više osoba povrijeđenih u nasilju, ali da nemaju informaciju je li neko od njih povrijeđen u “Kruzeru”.

Bonus video: