Pet osoba povrijeđeno u osam saobraćajnih nezgoda

Policija je izdala 117 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 38 prekršajnih prijava
0 komentar(a)
Kiša, Mokri putevi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Kiša, Mokri putevi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 15.10.2012. 07:22h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba povrijeđena teže, a četiri lakše.

Policija je izdala 117 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 38 prekršajnih prijava.

Oduzeto su 32 vozačke dozvole i tri para registarskih tablica.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a zbog kiše vidljivost je smanjena, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 15 do 17 sati.

Saobraćaj je na putu Mojkovac-Đurđevića Tara otvoren od sedam do 20 sati.

Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu M-2 Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično se saobraća na putu Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Špiljani, zbog sanacije mosta tmušići II, kao i na putu Debeli Brijeg-Kamenari zbog sanacije klizišta u Baošićima.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom, kao i na mostu Besnik.

Na regionalnom putu Murino-Plav-Gusinje zbog sanacije mosta na ulazu u Plav, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz naizmjenično propuštanje vozila.

Na magistralnom putu M-9 Kolašin-Mateševo vozila će, zbog sanacije kosine na mjestu radova, vozila saobraćati jednom trakom naizmjenično do 11. oktobra.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac-Ribarevine je, zbog sanacije mosta Uloševina, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: