Podgorica: Potpuno demoliran "golf V"

Polomljeno je prednje i zadnje staklo, staklo na vozačevim vratima, izbušene četiri gume, sjedišta su rasječena nožem...
314 pregleda 47 komentar(a)
Ažurirano: 14.10.2012. 14:01h

Nepoznati napadač ili više njih, u noći između petka i subote potpuno je demolirao automobil Dejana Rosandića.

Na “golfu V” (BR - BG468), koji je bio parkiran u Beogradskoj ulici u Podgorici, ispred zgrade u kojoj Rosandić stanuje, polomljeno je prednje i zadnje staklo, staklo na vozačevim vratima, izbušene četiri gume, sjedišta su rasječena nožem, koji je zaboden i u središni dio volana.

Nakon toga, auto je posuto sivom farbom. Rosandić je za “Vijesti” ispričao da ga je juče ujutro probudila komšinica i pitala ga da li je njegov plavi auto parkiran ispred zgrade, a kada joj je rekao da jeste, obavijestila ga je da je potpuno uništen.

Drugi komšija kazao mu je da je oko 4 sata poslije ponoći čuo lupnjavu.

"Ne znam ko bi mogao ovo da uradi, niti ko je imao hrabrosti za ovako nešto . Nikome se nisam zamjerio, radim posao koji je van ovakvih događaja i ne znam što da kažem o svemu ovome", kazao je Rosandić.

Na automobilu je pričinjena šteta od oko 5.000 eura, a uz to vandali su mu ukrali pasoš, oko 200 eura, polisu osiguranja, sat i naočare. Rosandić tvrdi da nikada ranije nije imao problem sa bilo kim, a automobil koji mu je demoliran vozi već tri godine.

"Policija je dolazila, napravili su uviđaj i izuzeli materijalne tragove. Neko ko je otvarao pregradu u kojoj su bila dokumenta rasjekao se prije toga, tako da je policija izuzela tragove krvi, što bi trebalo da doprinese pronalaženju onih koji su ovo uradili", kazao je on.

Iz policije juče nije bilo moguće dobiti informacije o ovom događaju.

Galerija

Bonus video: