Podgoričanin tvrdi: Taksistkinja je mene napala, samo sam se branio

Taksistkinja iz Podgorice prijavila je policiji da ju je Jakić pretukao kod kružnog toka
286 pregleda 22 komentar(a)
Ljiljana Miličković, Foto: Luka Zeković
Ljiljana Miličković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.10.2012. 15:36h

Podgoričanin Miro Jakić, kojeg je žena koja je vozila taksi Ljiljana Miličković optužila da ju je ugurao u auto i istukao, negirao je njene tvrdnje i kazao da ga je “ona prva napala” te da se on “samo branio”.

Jakić je, u svom reagovanju na jučerašnji tekst “Ugurao ženu u auto i istukao je”, naveo da nijesu tačni navodi Miličkovićeve da ju je “namjerno udario kolima”.

“Kretao sam se Bulevarom Džordža Vašingtona, a dolazeći na pješački prelaz taksi vozilo se zaustavilo. Miličkovićeva, koja je bila za vozilom taksija, napravila je zastoj tako da sam ja ali i ostali vozači neprestano svirali. Kad su stranke izašle iz vozila, kojim je upravljala Miličkovićeva, taksi se vratio desetak centimetara unazad i došlo je do kontakta sa mojim “golfom”, kazao je Jakić.

Taksistkinja iz Podgorice prijavila je policiji da ju je Jakić pretukao kod kružnog toka, te da je zbog povreda i potresa mozga pomoć tražila u Kliničkom centru.

Jakić tvrdi da sve što je izjavila Miličkovićeva nije tačno i da je istina sasvim drugačija...

“Prilikom kontakta sa taksijem došlo je do oštećenja prednje tablice mog ’golfa’. Policajci, koji su vršili uviđaj, slikali su tablicu. Nekoliko trenutaka nakon kontakta auta Miličkovićeva je izašla iz taksija i počela da me vrijeđa. Odgurnuo sam je vratima od kola da bih mogao da izađem. Kada sam izašao skočila je na mene i počela da me grebe noktima po licu. Posjedujem medicinske nalaze o zadobijenim povredama”, rekao je Jakić.

On je dodao da u tim trenucima nije znao šta da učini, jer je naspram njega bila žena.

“Uhvatio sam je za ruku i krenuo sam da je odgurnem od ’golfa’. Dok sam je gurao, spotakla se i pala na asfalt, što sam iskoristio da se vratim u auto. Međutim, ustala je sa asfalta i ponovo krenula da se obračuna sa mnom. Nije tačno da sam je ugurao u ’golf’, kao što je kazala, već su u tim trenucima neke osobe, koje su bile u blizini, prišle i uspjele su da je maknu sa mene”, istakao je Jakić.

On tvrdi da na licu mjesta postoji više kamera koje mogu da dokažu da on govori istinu.

“Po mojim saznanjima, Miličkovićeva je od ranije poznata sudskim organima, po nedjelima slične prirode. Tako da mislim da je ovo namjerno iscenirala da bi uzela novac od mene”, zaključio je Jakić.

Bonus video: