Trnski na slobodi nakon 25 dana: Prihvatio prekid kazne

Ta informacija, iako su je sinoć iz uprave ZIKS-a demantovali, tvrdeći da su Trnski i ostali osuđeni u slučaju AMD Budva u zatvoru, potvrđena je iz dva izvora bliska osuđenima
103 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 13.10.2012. 16:36h

Igor Trnski, jedan od šestorice osuđenih u slučaju “Auto moto društvo (AMD) Budva”, koji je 17. septembra u spuški zatvor došao na izdržavanje osamnaestomjesečne zatvorske kazne, kasno sinoć izašao je iz zatvora.

Prema nezvaničnim informacijama njemu, i još dvojici osuđenih iz tog slučaja, Slobodanu Pimi i Marku Vujoviću juče je uručeno rješenje o odloženom izvršenju kazne i prekidu kazne od nekoliko mjeseci, ali je samo Trnski prihvatio.

Ta informacija, iako su je sinoć iz uprave Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija demantovali, tvrdeći da su Trnski i ostali osuđeni u slučaju AMD Budva u zatvoru, potvrđena je iz dva izvora bliska osuđenima.

“Juče su im ponuđena rješenja o prekidu kazne. Trnski je odmah prihvatio i izašao iz zatvora. Pima i Vujović su prvo prihvatili, a zatim odbili i vratili se u svoje ćelije”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Galerija

Bonus video: