Kamenovan voz na relaciji Podgorica–Nikšić

U toj kompaniji kažu da ih više brine pojava takvog huliganstva nego materijalna šteta koju nanose
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.10.2012. 12:36h

Lokalni voz br.7102 koji je saobraćao na relaciji Podgorica – Nikšić, kamenovan je jutros u nešto poslije sedam sati u mjestu Vranjske njive, neposredno iza arheološkog nalazišta Duklja.

„Povrijeđenih nije bilo, osim što je na jednim kolima polomljeno prozorsko staklo,čime je još jednom pričenjena znatna materijalna šteta“.

„Ističemo da je u posljednje vrijeme sve prisutnije kamenovanje vozova od strane huligana i nepoznatih lica čime se u cijelosti ometa redovno odvijanje sabraćaja Željezničkog prevoza Crne Gore i pričinjava znatna materijalna šteta“, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

U toj kompaniji kažu da ih više brine pojava takvog huliganstva nego materijalna šteta koju nanose.

"Željeznički prevoz će učiniti sve da zaštiti svoje vozove, imovinu i putnike od bahatog i nasilničkog ponašanja pojedinaca, ali se očekuje i podrška svih prije svega korisnika naših usluga i svih građana kao i državnih organa da se ovakva pojava spriječi i počinioci kazne za ugrožavanje javne bezbijednosti u željezničkom saobraćaju“, kažu u ŽPCG.

Dodaju da posebno iznenađuje da se to događa na nikšićkoj pruzi na kojoj je nakon duge puze ponovo uspostavljen saobraćaj.

Bonus video: