Na Dobrakovu uhapšena osumnjičeni za prodaju droge

"D.V. je izjavio da je došao sa namjerom da se prijavi radi predaje policiji, znajući da policija za njim traga", piše u saopštenju
412 pregleda 1 komentar(a)
Dobrakovo, Foto: Arhiva Vijesti
Dobrakovo, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 09.10.2012. 12:00h

Nikšićanin D.V. (33), kojeg je crnogorska policija potraživala nacionalnom potjernicom, uhapšen je na graničnom prelazu Dobrakovo.

Iz Uprave policije saopšteno je da su službenici Ispostave granične policije Bijelo Polje, na GP Dobrakovo, na ulazu u Crnu Goru, kontrolisali D.V., za kojeg je provjerom utvrđeno da se potražuje po nacionalnoj potjernici, zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"D.V. je izjavio da je došao sa namjerom da se prijavi radi predaje policiji, znajući da policija za njim traga", piše u saopštenju.

On je nakon hapšenja sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, jer je za njega ranije donijeto Rješenje o pritvoru od strane Sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.

Uhapšeni Nikšićanin jedan je od trojice koji su 19. avgusta izbjegli hapšenje u policijskoj akciji "Link".

Tada su uhapšeni Nikšićani Miljan Barović (40) , Ivan Vilić (28), Milutin PiIjević (36), i Danijel Dragićević (23), a protiv njih je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinili krivično dijelo neovlašćena proizvodnja, dizanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Istom prijavom obuhvaćeni su G.B. (32), N.P. (30), D.V. (33) iz Nikšića, za kojima policija traga, kao i D.M. (30) iz Risna koji se nalazi u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu. Peti uhapšeni, Tivćanin Boris Vukićević (31), tada se sam prijavio nikšićkoj policiji.

Bonus video: