Maraš ne želi da sarađuje sa policijom

Za sada je poznato da se Maraš u subotu uveče sastao s trojicom mladića, ali se ne zna da li su se tamo našli zbog posla oko droge ili nekim drugim povodom
235 pregleda 0 komentar(a)
Urgentni centar Beograd, Foto: Blic.rs
Urgentni centar Beograd, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 08.10.2012. 09:51h

Beogradska policija nastoji da otkrije motive preksinoćnog vatrenog obračuna, u kojem je Podgoričanin Ognjen Maraš (21) na Kalemegdanu ranjen u stomak i desnu butinu.

Maraša je Hitna pomoć poslije ranjavanja prebacila u beogradski Urgentni centar. Tamo su pristigli i policijski inspektori, koji su pokušali da saslušaju ranjenog Podgoričanina, ali je ovaj, kako "Blic" saznaje, odbio da sarađuje s njima i nije htio da pruži tražene informacije.

Za sada je poznato da se Maraš u subotu uveče sastao s trojicom mladića, ali se ne zna da li su se tamo našli zbog posla oko droge ili nekim drugim povodom, piše "Blic".

Izvjesno je da se Maraš s njima posvađao i da je verbalni duel ubrzo prerestao u pravi vatreni obračun, u kojem se čulo nekoliko hitaca.

Jedan od napadača pucao je iz pištolja u Maraša i pogodio ga u stomak i desnu butinu.

Poslije pucnjave, napadači su se razbježali, a ranjeni mladić je i pored teških povreda uspio da pobjegne nekoliko stotina metara dalje. Stigao je do džez kluba „Ptica“ u Ulici cara Uroša 19, gdje je zatražio pomoć. Odatle ga je Hitna pomoć prebacila u Urgentni centar.

"Policija je u blizini mjesta obračuna pronašla kesu sa 15 paketića marihuane, a Maraš se te kese otarasio prilikom bjekstva. Maraš je nedavno iz Podgorice došao u Beograd na studije i nema dosije ni u srpskoj ni u crnogorskoj policiji", piše "Blic".

Bonus video: