Nakon sudara "audi" završio na krovu

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević je bio akter udesa u Podgorici - on je svojim automobilom udario u kombi
471 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2012. 07:15h

Nekoliko udesa koji su se tokom 7. oktobra dogodili u Podgorici završili su, srećom, samo sa lakšim povredama.

Najviše sreće imao je Podgoričanin Nemanja Mišurović, koji je prošao sa lakšim povredama iako je njegov “audi” (PD-DR-370) završio na krovu.

Udes u kojem je lakše povrijeđen Mišurović i još dvije osobe, među kojim i trudnica, dogodio se oko 10 časova na raskrsnici kod lokala “Prive” na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Prvi podaci policije ukazuju da se on “audijem” kretao iz pravca Tološa ka gradu, kada je na raskrsnici došlo do silovitog sudara sa “renoom megan”.

Automobili su se zarotirali na cesti, a potom je Mišurovićev “audi” preletio betonsko ostrvo i završio na krovu. Koliko je jak bio sudar najbolje svjedoče rasute gume i djelovi po cesti sa obje trake bulevara.

Povrijeđeni su prebačeni u Urgentni blok KC-a, gdje su konstatovane samo lakše povrede.

Tri sata nakon toga i samo kilometar od mjesta ovog udesa dogodila se nova nezgoda - prilikom skretanja ka tržnom centru “Voli” povrijeđen je motociklista.

Policija više od sat uzimala tragove sa mjesta nezgode u Tološima

Vozač motora je zadobio lakše povrede, nakon što je u njega udario vozač “pola” (PG-BP-781), a policija je više od sat uzimala tragove sa mjesta nezgode.

U proteklih nekoliko dana na gotovo svim raskrsnicama Bulevara Svetog Petra Cetinjskog dogodile su se saobraćajne nezgode, ali težih posljedica nije bilo.

I Tarzan Milošević imao udes, niko nije povrijeđen

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević takođe je bio akter udesa u Podgorici - on je svojim automobilom udario u kombi.

Sudar nije imao teže posljedice, ali je ekipa za uviđaje morala da izađe na mjesto udesa i uzme podatke za zapisnik.

Ministar nije povrijeđen, kao ni drugi učesnici u toj nezgodi.

Galerija

Bonus video: