ODNOSI U VEZI

Razlozi za prekid

Nevjera se uvijek teško vari, pa ako ste jedna od onih koja je u startu imala mišljenje da je tako nešto neoprostiv čin - ostavite ga
64 pregleda 9 komentar(a)
ljubavni par, Foto: Shutterstock
ljubavni par, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.10.2012. 20:01h

Raskidi su se dogodili većini nas, što znači da smo svi jednom razmišljali “treba li da odem ili da ostanem”. Da bismo vam skratili muke, donosimo nekoliko znakova zbog kojih bi trebalo da ga ostavite.

Priča ružno o Vama

Bilo da je to rekao svojim prijateljima, svojoj bivšoj ili kolegama s posla, ne može te vjerovati muškarcu koji o vama priča loše. Jer, kako možete da budete srećni s nekim ko prema vama ima tako malo poštovanja?

Prevario Vas je

Nevjera se uvijek teško vari, pa ako ste jedna od onih koja je u startu imala mišljenje da je tako nešto neoprostiv čin - ostavite ga. Biće lakše i vama i njemu. 

Vi želite vjenčanje, on ne želi

Kad je želja za brakom jednostrana, vrijeme je da bolje pogledate svoju vezu i odlučite da li želite da čekate ili da se nadate da će se on predomisliti.

On je mamin sin

Zaljubili ste se u maminog sina. Da, slatko je to što svoju majku obožava, ali budite spremni na to da će se i njegova voljena majka vrlo rado uplitati u vaš o dnos. Jer mama zna najbolje!

Neprestane svađe

Svađate se neprestano pa čak i oko najmanjih sitnica. Smeta vam što istiska zubnu pastu na sredini tube, što vam ne odgovara na poruke kako i kad bi vi to htjeli, i oko ostalih nebitnih stvari. Ako ne prođe dan a da se oko nečega ne "zakačite", vrijeme je da svom dečku kažete zbogom.

Preporučujemo za Vas