OSUDILI NAPAD

DPS: Tribina u Pljevljima je prošla u odličnoj atmosferi

"Posao istražnih organa je da utvrde prirodu kompletnog slučaja koji se dogodio nakon tribine u Domu vojske i neophodno je prepustiti njima da svoj posao odrade do kraja "
1 komentar(a)
Goran Malidžan, napad Pljevlja, Foto: Božidar Jelovac
Goran Malidžan, napad Pljevlja, Foto: Božidar Jelovac
Ažurirano: 05.10.2012. 17:48h

Tribina Koalicije "Evropska Crna Gora - Milo Đukanović", održana u Domu vojske u Pljevljima protekla je, kao i predhodna, u odličnoj atmosferi uz prisustvo velikog broja aktivista, članova i simpatizera DPS-a, saopštio je Opštinski odbor te stranke.

Oni su reagovali povodom napada lokalnih funkcionera i bivšeg policajca Goran Čavić i Slavko Rončević na dopisnika "Vijesti" iz Pljevalja Gorana Malidžana.

"Posao istražnih organa je da utvrde prirodu kompletnog slučaja koji se dogodio nakon tribine u Domu vojske i neophodno je prepustiti njima da svoj posao odrade do kraja profesionalno, bez pristiska bilo koje vrste, pa ni onog medijskog. Što god da se dogodilo u Pljevljima, Demokratska partija socijalista osuđuje sve vrste nasilničkog ponašanja. Neosnovane su sve optužbe koje se upućuju na račun naše partije da pozivamo na linč novinara", navodi se između ostalog u saopštenju.

Preporučujemo za Vas