Marljukić: Flašom su krenuli na mog sina

“Svi znaju, i policija i sud, da je moj sin zadobio teške tjelesne povrede", rekla je majka N.M.
67 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.10.2012. 08:55h

Baranka Snežana Marljukić, majka N. M. (19), kome je na privatnoj žurci u Sutomoru nedavno polomljen nos nakon čega je posegnuo za nožem, tvrdi da je njen sin zamalo stradao u toj tuči.

Ona je rekla da navodi u tekstu, objavljenom prije par dana, nijesu tačni i da je osoba koju je N. M. jurio nožem prethodno pokušala da njeno dijete zakolje polomljenom flašom.

“Zašto u članku nema ime i prezime dječaka čiji je to bio rođendan i koji je ranjen razbijenom flašom u ruku. On je tu povredu zadobio spasavajući život mom sinu, tako što mu je stavio ruku na vrat. Da nije to uradio, moje dijete bi bilo zaklano”, rekla je Marljukić.

"Imao je lakši potres mozga, policija ga je zatekla u nesvijesti, jer je bio udaren, pretpostavljamo, flašom"

Majka N. M. reagovala je na tekst ”Potegao nož nakon što su mu slomili nos” objavljen 1. oktobra u “Vijestima”.

“Svi znaju, i policija i sud, da je moj sin zadobio teške tjelesne povrede. Slomljen mu je nos. Imao je lakši potres mozga, policija ga je zatekla u nesvijesti, jer je bio udaren, pretpostavljamo, flašom. U članku ispada da je moj sin napadač, a da je povrijeđeni mladić, koji je slavio rođendan, pomenut u tekstu, sigurno ne bio onakav naslov”, ističe Marljukić.

Ona je dodala da mladić koji je napao njenog sina uopšte nije ni bio pozvan na rođendansko slavlje.

Prema informacijama „Vijesti“ iz barske policije, u verbalni sukob N. M. i M. J. oko puštanja muzike ubrzo se uključio O. K koji je htio da zaštiti djevojku

U tekstu povodom kojeg je reagovala Marljukić pisalo je da je poslije kraće prepirke oko puštanja muzike na privatnoj rođendanskoj žurci 22. septembra u kući N. V. u Sutomoru O. K. (17) polomio nos N. M. (19) iz Bara, koji ga je nakon toga jurio nožem, te da je O. K. u tim trenucima uspjela da spase njegova djevojka M. J. (18), zbog koje je navodno i došlo do svađe.

Prema informacijama „Vijesti“ iz barske policije, u verbalni sukob N. M. i M. J. oko puštanja muzike ubrzo se uključio O. K koji je htio da zaštiti djevojku, došlo je do tuče njega i N. M. koji je prošao sa teškom tjelesnom povredom, “a nemoćan da se suprotstavi, N. M. je posegnuo za kuhinjskim nožem i trčao za O. K.”.

“Djevojka je uspjela da spriječi N. M. da sustigne O. K., i u tim trenucima je lakše povrijeđena, jer ju je zakačio nožem po prstima lijeve ruke”, kazao je izvor „Vijesti“.

U policiji su saopštili da su odlagali podnošenje prijava do ove nedjelje, jer su čekali medicinske nalaze povrijeđenih.

Bonus video: