Fatić i Bajić objavili spisak za Mediteransko prvenstvo u Tuzli

Dragoljub Fatić i Slavenko Bajić objavili su danas spisak učesnika za Mediteransko prvenstvo, koje se od petka do nedjelje održava u Tuzli.
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.10.2012. 19:30h

Selektori muške i ženske seniorske karate reprezentacije Crne Gore, Dragoljub Fatić i Slavenko Bajić objavili su danas spisak učesnika za Mediteransko prvenstvo, koje se od petka do nedjelje održava u Tuzli.

U borbama pojedinačno Crnu Goru će predstavljati Stefan Dukić (do 60), Jozo Dabović i Jovan Radulović (do 67), Ljubiša Mihajlović i Nemanja Brašanac (do 75), Danilo Lučić i Filip Vujadinović (do 84), Almir Cecunjanin i Simo Lučić (preko 84 kilograma).

"Karate reprezentacija je odradila završne pripreme u Podgorici 1.i 2.oktobra. Na pripremama je urađeno dosta na podizanju sportske forme, iako je glavni cilj naše reprezentacije Svjetsko prvenstvo u Parizu novembra ove godine", kazao je Dragoljub Fatić, selektor muške reprezentacije.

U ženskoj konkurenciji u borbama takmičiće se Ana Drašković (do 55), Tanja Dukić i Tina Minić (do 61) i Marina Raković i Dragana Konjević (preko 68 kilograma).

"Svakako da nas očekuje izuzetno teška konkurencija na predstojećem prvenstvu, gdje nastupaju po dva takmičara po kategoriji i borbe sa velesilama u karate sportu. Ali, i pored toga se nadamo odličjima sa prvenstva", rekao je selektor ženske reprezentacije Slavenko Bajić.

U katama pojedinačno mušku selekciju će predstavljati Mijat Vojvodić i Stefan Vukadinović, a dame Biserka Radulović i Nina Ražnatović.

Žensku ekipu u borbama čine Ana Drašković, Tanja Dukić, Tina Minić, Marina Raković i Dragana Konjević, dok će muškarci nastupiti u sastavu Almir Cecunjanin, Danilo Lučić, Lubiša Mihajlović, Nemanja Brašanac, Filip Vujadinović, Simo Lučić i Vuk Šuković.

U kata timu muškaraca nastupiće Mirko Rudić, Danilo Đurović i Ivan Simonović.

Polazak na Mediteransko prvenstvo planiran je za sjutra u 21.45 časova.

Bonus video: