Evo kako da pronađete ljubav

Budite komunikativniji na društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje i traženje ljubavi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2012. 19:25h

Ovih dana lako je pronaći društvo za zabavu, ali pronaći nešto značajnije nije lako. Možda ste već iskušali mnoštvo savjeta, ali vas Kupidova strelica još nije pogodila. Ipak, ispod navodimo prijedloge koji bi trebali da budu vrlo efektni.

Otvorite se

Ako želite da pronađete ljubav, mudro bi bilo da proširite horizonte. Izlasci u kafiće neće vam donijeti više od nekoliko besplatnih pića pa se pokušajte družiti na različitim mjestima. Otvorite se za nove interese i pokažite zanimanje za aktivnosti koje vam pružaju više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Zaboravite na svoj tip dečka

Ako uvijek padate na isti tip dečka, a uvijek imate neuspješne veze tada se problem krije u tome. Možda su vama puno važnije stvari, od onih koje se vide na prvi pogled.

Osvijestite šta želite

Nemojte ignorisati ljubav. Razmislite kakvog partnera želite i o mjestima gdje biste mogli takvog upoznati. Nije nikakva sramota tražiti ljubav i truditi se oko osoba koje su vam simpatične.

Internet opcije

Budite komunikativniji na društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje i traženje ljubavi.

Budite srećni i pozitivni

Ko želi da izlazi s nekom očajnom i negativnom osobom. Učinite svoj život privlačnijim, a okruženje prijatnijim, tako da svako poželi da se nađe u njemu.

Samopouzdanje

Ako vam je lijepo dok ste sami to ne znači da vam neće biti lijepo i kada nađete nekog. Imajte vjere u sebe i osvijestite to da i vi zaslužujete dobru vezu.

Nemojte iznevjeriti prijatelje

Sasvim je u redu tražiti ljubav, ali nemojte sve prijatelje isključivo vući u kafiće i na mjesta gdje se kreće vaša simpatija, ali otkazivati druženja.

Bonus video: