Niko ne želi da vrati kartu za Balaševićev film

Ilija Kaluđerović, član organizacije, je kazao da ne može ništa novo i sigurno reći
12 komentar(a)
Đorđe Balašević, Foto: Luka Zeković
Đorđe Balašević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.10.2012. 10:38h

Prošlo je 15 dana od kad je odložena projekcija filma Đorđa Balaševića "Kao rani mraz", a organizatori i dalje nisu zakazali novi termin prikazivanja.

Oni koji su kupili ulaznice još uvijek ih ne mogu vratiti, a ranije je saopšteno da će ta opcija biti moguća tek kada bude utvrđen novi datum projekcije filma.

Ilija Kaluđerović, član organizacije koja stoji iza manifestacije "Osmijeh se vratio u grad", "Vijestima" je kazao da ne može ništa novo i sigurno reći.

Ilija Kaluđerović, član organizacije koja stoji iza manifestacije, je kazao da ne može ništa novo reći

"U ovih par dana ćemo se sastati i vidjeti šta ćemo", kazao je on, ali je na pitanje da li će novi datum projekcije biti poznat tokom ove sedmice kazao da ne želi ništa da priča dok ne bude imao sigurne informacije.

"Za sada niko nije tražio da vrati ulaznice, naprotiv još vlada interesovanje za film i ima onih koji žele da ih kupe", kazao je Kaluđerović prije desetak dana, a sada tvrdi da je stanje "isto kao prije".

Crnogorska premijera filma "Kao razni mraz" bila je zakazana za 16. septembar, ali je odložena zbog vremenskih neprilika. Dan ranije novosadski kantautor je pjevao na Stadionu malih sportova pred oko šest hiljada ljudi.

Bonus video: