Sutomore: Jurio nožem maloljetnika nakon što mu je ovaj slomio nos

Maloljetnog O. K. u tim trenucima uspjela je da spase njegova djevojka M. J. (18), zbog koje je navodno i došlo do svađe
108 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2012. 18:21h

Privatna rođendanska žurka u kući N. V. u Sutomoru umalo nije završila tragično – poslije kraće prepirke oko puštanja muzike 17-ogodišnji O. K., polomio je nos N. M. (19) iz Bara, koji ga je nakon toga jurio sa nožem.

Maloljetnog O. K. u tim trenucima uspjela je da spase njegova djevojka M. J. (18), zbog koje je navodno i došlo do svađe.

Prema informacijama „Vijesti“ iz barske policije, bezazleno druženje uz muziku i piće na rođendanu N. V. prekinuo je verbalni sukob između N. M. i M. J. oko puštanja muzike.

„Ubrzo se uključio O. K, koji je htio da zaštiti djevojku. Došlo je do tuče između O. K i N. M, koji je prošao sa teškom tjelesnom povredom“, kazao je izvor „Vijesti“ iz barske policije.

Nožem zakačio i djevojku

Nemoćan da se suprotstavi O. K., prema riječima sagovornika “Vijesti”, N. M. je posegnuo za kuhinjskim nožem.

„Trčao je za O. K. sa nožem u ruci. Djevojka M. J. uspjela je da spriječi N. M. da sustigne O. K., i u tim trenucima je lakše povrijeđena. Naime, N.M. ju je zakačio nožem po prstima lijeve ruke“, kazao je izvor „Vijesti“.

Protiv O.K. barska policija je juče podnijela krivičnu prijavu za nanošenje teških tjelesnih povreda. Dok je protiv N. M. podnijeta prijava za nanošenje lakše tjelesne povrede M. J.

Vinovnici ovog incidenta procesuirani su u redovnom postupku.

Rođendanskoj žurci, koja je organizovana 22. septembra, prisustvovalo je 15 do 20 ljudi. U policiji, kako su saopštili, podnošenje prijava odlagali su do sad, jer su se čekali medicinski nalazi povrijeđenih.

Bonus video: