Uhapšeni zbog krađe lima sa krova hotela "Jezera"

Službenici Ispostave Žabljak su, sproveli B.L. i N.M., u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima na dalju nadležnost
0 komentar(a)
zabljak, Foto: Obrad Pješivac
zabljak, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 01.10.2012. 11:36h

Žabljačka policija je uhapsila B.L. (23) iz Beograda i N.M. (31) iz Pljevalja, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa.

"Naime, B.L. i N.M. su, kako se sumnja, počinili pomenuto krivično djelo, 28. septembra 2012. godine, u kasnim večernjim satima, na način što su po dolasku do hotela „Jezera“ u Žabljaku- vlasništvo preduzeća „HM Durmitor“ d.o.o. iz Žabljaka, popeli se na krov hotela i upotrebom makaza za siječenje lima isjekli određenu površinu bakarnog lima sa krovne konstrukcije. U vršenju krivičnog djela B.L. i N.M. su zatečeni od strane policije, koja ih je spriječila u daljem izvršenju i lišila slobode", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima.

Protiv B.L. i N.M. podnijeta je krivična prijava, zbog osnovane sumnje, da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu preduzeća „HM Durmitor“.

Službenici Ispostave Žabljak su, sproveli B.L. i N.M., u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima na dalju nadležnost.

Bonus video: