Simović u Pafijakosu

Nakon sezone u finskom Murleu, bivši korektor Budvanske rivijere, novopečeni reprezentativac, preselio se u redove Pafijakosa iz Pafosa, sa kojim Simović potpisao jednogodišnji ugovor
1 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2012. 15:49h

Miloš Simović karijeru nastavlja u inostranstvu – nakon sezone u finskom Murleu, bivši korektor Budvanske rivijere, novopečeni reprezentativac Crne Gore (prošao pripreme za kvalifikacije za EP, ali je bio prekobrojan u konkurenciji Ćulafića i Minića), preselio se na Kipar, u redove Pafijakosa iz Pafosa, sa kojim je Simović potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje.

U klub je stigao i srednji bloker Nikola Ražnatović, koji je u maju bio na pripremama naše reprezentacije u Baru.

“Super sam dočekan, zadovoljan sam uslovima, pa je ugovor potpisan, vjerujem, na obostrano zadovoljstvo. Prošle godine su bili četvrti u prvenstvu, ove sezone su ambicije da idemo u samu završnicu. Osim mene i Ražnatovića, u Pafijakos je došao i Grk, srednji bloker Panajotis, a trebalo bi da stigne još jedan “srednjak”, pa ćemo imati konkurentan tim i za titulu”, kaže za “Vijesti” Simović, koji već desetak dana boravi na Kipru.

Pafijakos je šest puta bio šampion Kipta, četiri puta je osvojio Kup, a posljednju titulu je osvojio 2006. godine.

“Klub je proteklih godina imao finansijskih poteškoća, ali su ove godine stali na noge”, dodao je 27-godišnji Budvanin, koji je osim u Murleu i Budvanskoj rivijeri (u dva navrata) igrao još i u Ribnici, skopskom Rabotničkom, Budvi, albanskoj Teuti i Libanu.

Proteklog ljeta je klub promijenio i Milošev brat, Marko, crnogorski rukometni reprezentativac. Bivši desni bek Vardara, u kojem je proveo sedam godina, otišao je u Katar, u Al Ahli, sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. U Al Ahliju će mu društvo praviti bivši golman Lovćena Radivoje Ristanović.

Bonus video: