GOJČEVIĆ U BJEKSTVU

Obračun u Baru: Radonjić priznao da je pucao u Bahovića

“Hici koji su ispaljeni prekjuče na Bahovića su epilog netrpeljivosti i želje za pokazivanjem ko je jači na lokalnom nivou”
620 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 18:51h

Baranin Marko Radonjić priznao je juče u policiji da je iz pištolja pucao na Almedina Bahovića (28) zvanog Crni iz Starog Bara, saznaju “Vijesti” iz policije.

Radonjić je uhapšen sa Nemanjom Milićem, koji je vozio “fijat”, kojim su pokušali da sustignu “hamer” Bahovića, nakon što su na semaforima u centru Bara na njega ispalili najmanje per hitaca.

Marko Gojčević, koji je bio u vozilu sa Radonjićem i Milićem, još je u bjekstvu.

Sagovornik “Vijesti” kazao je da je Radonjiću i Miliću tužilac odredio 48-časovno zadržavanje.

Džabe kosili livadu

Uhapšeni su inspektorima rekli da su pištolj, kojim su pokušali da ubiju Bahovića, bacili na jednu livadu.

Livada je, na zahtjev policije, ubrzo pokošena, ali pištolj nije pronađen.

Livada je, na zahtjev policije, ubrzo pokošena, ali pištolj nije pronađen

Pretpostavlja se da su mladići imali pomoć i da je neko ranije sklonio pištolj, korišćen u krivičnom djelu.

Uhapšeni će, prema istom izvoru, danas biti sprovedeni istražnom sudiji u tom gradu.

Bahović se u trenucima kada je došlo do pucnjave nalazio u "hameru", rožajskih registarskih oznaka, zaustavljen na semaforu, na kojem je bilo uključeno crveno svjetlo.

U tim trenucima iza njega se velikom brzinom stvorio 'fijat', koji je prošao sa lijeve strane 'hamera'.

Nakon toga, iz 'fijata', u kojem su se nalazili Radonjić, Milić i Gojčević, zapucano je prema 'hameru', poslije čega je Bahović dao gas, uputivši se prema kružnom toku prema Željeznici. Napadači su autom pojurili za hamerom, ali bezuspješno.

Svađa nasilnika

Prije nekoliko dana, tvrdi izvor blizak istrazi, između dvije grupice momaka, koji su poznati policiji po nasilničkom ponašanju, došlo je do svađe. Sa jedne strane je bila grupa momaka koju predvodi Bahović, dok su u drugoj bili Radonjić, Milić i Gojčević.

“Hici koji su ispaljeni prekjuče na Bahovića su epilog netrpeljivosti i želje za pokazivanjem ko je jači na lokalnom nivou”, istakao je izvor “Vijesti” iz policije.

U potjeri policije prvi je uhapšen Marko Radonjić, koji se skrivao u žbunju u jednoj mračnoj ulici u Baru. Nedugo zatim u jednoj od ulica uhapšen je i Nemanja Milić.

Bahović je početkom godine izašao iz spuškog zatvora, u kojem se nalazio nakon što je u aprilu 2011. godine uhapšen zajedno sa još 12 Barana u policijskoj akciji “Parangal”.

U krivičnoj prijavi na teret im je stavljeno stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga...

Bahovićev crni „linkoln navigator” izgorio je pod nerazjašnjenim okolnostima 21. februara, na autobuskom stajalištu u Ulici Jovana Tomaševića kod Spuških zgrada u Baru.

Galerija

Preporučujemo za Vas