Tri mladića u Baru pokušala da ubiju Almedina Bahovića

Bahović se u trenucima pucnjave nalazio u sivom "hameru", rožajskih registarskih oznaka, zaustavljen na semaforu, na kojem je bilo uključeno crveno svijetlo
1612 pregleda 49 komentar(a)
Bar, pucnjava, Marko Radonjić, Nemanja Milić, Marko Gojčević, Foto: Anto Baković
Bar, pucnjava, Marko Radonjić, Nemanja Milić, Marko Gojčević, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 28.09.2012. 07:20h

Barani Marko Radonjić, Nemanja Milić i Marko Gojčević, juče oko 16.30 časova u centru Bara, pokušali su da ubiju Almedina Bahovića (28) zvanog Crni iz Starog Bara.

Iako je u njegovom pravcu ispaljeno najmanje pet metaka, Bahović je prošao bez povreda.

Prema informacijama “Vijesti” iz barske policije, Bahović se u trenucima kada je došlo do pucnjave nalazio u sivom "hameru", rožajskih registarskih oznaka, zaustavljen na semaforu, na kojem je bilo uključeno crveno svijetlo.

“U tim trenucima iza njega se velikom brzinom stvorio 'fiat', koji je prošao sa lijeve strane 'hamera', tvrdi izvor ”Vijesti” iz policije, blizak istrazi.

Nakon toga, prema istim navodima, iz fiata', u kojem su se nalazili Radonjić, Milić i Gojčević, zapucano je prema 'hameru', posle čega je Bahović dao gas, uputivši se prema kružnom toku prema Željeznici.

Napadači su autom pojurili za hamerom, ali bezuspješno.

Sagovornik “Vijesti” tvrdi da su lokalne razmirice uzrok oružanog napada.

Uviđaj je obavila barska policija, čiji službenici sinoć intenzivno tragali za napadačima.

Bahović je početkom godine izašao iz spuškog zatvora, u kojem se nalazio nakon što je u aprilu 2011. godine uhapšen zajedno sa još 12 Barana u policijskoj akciji “Parangal”.

Bahovićev crni „linkoln navigator" izgorio je pod nerazjašnjenim okolnostima 21. februara, na autobuskom stajalištu u Ulici Jovana Tomaševića kod Spuških zgrada u Baru

Bahovićev crni „linkoln navigator" izgorio je pod nerazjašnjenim okolnostima 21. februara, na autobuskom stajalištu u Ulici Jovana Tomaševića kod Spuških zgrada u Baru.

U novinskim crnim hronikama, njegovo ime objavljivano je i u slučaju pucnjave i tuče ispred kafe bara "Koloseum" u Baru 12. maja 2008.

Bahović i Dragana Anđelić osuđeni 28. jula 2010. u Višem sudu na po četiri mjeseca zatvora i uslovno na dvije godine, zato što su u svojim kućama sakrivali jednog od učesnika te tuče, tada maloljetnog A.M. čije je beživotno tijelo pronađeno u zaseoku Vitače - Zaton kod Bijelog Polja 20. marta 2010. godine.

U februaru je bilo zapaljeno auto još jednom protagonisti "Parangala". Prvog februara rano ujutru, na parkingu u Ulici Mila Boškovića pored OŠ „Blažo Jokov Orlandić" u požaru je potpuno uništen "golf VI" registarskih tablica BRMVP 01 Slobodana Ražnatovića iz Bara.

Radonjić “pao” u žbunju, Milić uhapšen na ulici

Barska policija, koja je nakon pucnjave blokirala grad, ubrzo je uspjela da locira dvojicu od trojice bjegunaca, koji su pokušali da ubiju Bahovića.

Sinoć oko 22 časa prvi je uhapšen Marko Radonjić, koji se skrivao u žbunju u jednoj mračnoj ulici u Baru. Nedugo zatim u jednoj od ulica uhapšen je i Nemanja Milić. Iako je policija intenzivno tragala, Gojčević sinoć do zaključenja broja “Vijesti” nije uhapšen.

Prema nezvaničnim informacijama iz barske policije, na Bahovića je, navodno, pucao Radonjić, dok je za volanom “fijata”, sa kojim su pokušavali da sustignu “hamer”, bio Milić.

Ime Marka Gojčevića pominjano je i početkom avgusta, nakon što je učestvovao u tuči u marketu “Kaća” u Baru. Policija je tada oduzela tri pištolja i podnijela krivičnu prijavu protiv šest osoba.

Bonus video: