Lopovi za noć opljačkali pet turističkih agencija, i dalje izmiču policiji

U nevjerovatnoj pohari u centru Ulcinja, najgore su prošle agencije “MSM” kod pijace suvenira i na Ploči, iz kojih su lopovi odnijeli pazare u iznosu od više hiljada eura
66 pregleda 5 komentar(a)
turistička agencija, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
turistička agencija, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 25.09.2012. 07:15h

Lopovi, koji su prošle sedmice za dva sata u toku jedne noći provalili i opljačkali čak pet turističkih agencija u Ulcinju, i dalje izmiču policiji, uprkos tome što inspektori posjeduju nekoliko snimaka sa video nadzora postavljenim na obližnjim susjednim objektima - saznaju “Vijesti”.

Mogući ključni snimak napravljen je sa kamere marketa Solaris na Ploči, na kojem se vide tri osobe kako razvaljuju vrata Turističke agencije “Real Estate”, a potom ekspresno izlaze sa plijenom.

Iz te agencije, lopovi su odnijeli tri mobilna telefona i digitalni fotoaparat.

U nevjerovatnoj pohari u centru grada, najgore su prošle agencije “MSM” kod pijace suvenira i na Ploči, iz kojih su lopovi odnijeli pazare u iznosu od više hiljada eura.

Bolje nije prošla ni Turistička agencije “ Dulcineja” iz koje je odnijeto dvije hiljade eura pazara.

Osim materijalne štete, od obijanja prozora pajserom, agencija “Belavista” je u nezapamćenom pljačkašom pohodu prošla “najbolje” - lopovi su morali da se zadovolje sa samo 20 eura iz kase.

Na potezu od pijace suvenira do Ploče, gdje je grupa ordinirala, netaknute su ostale agencije “Dina Travel” i “Soho”, vjerovatno zahvaljujući obližnjem kazinu koji radi cijelu noć.

Bonus video: