Crnogorski džudisti bez pobjede

Pravo nastupa, iako je bila u žrijebu, nije imala Tanja Božović jer je jutros na zvaničnom mjerenju imala 200 grama više od dozvoljene težine za kategoriju do 57 kilograma
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.09.2012. 12:52h

Crnogorski džudisti treći, posljednji, takmičarski dan juniorskog prvenstva Evrope u Poreču završli su bez pobjede, u prvom kolu.

U kategoriji do 90 kilograma Danilo Pantić poražen je od Mateje Glusaća iz Srbije, dok je od Miloša Baukovića bolji bio Miloš Mijanović iz Bosne i Hercegovine.

Letonac Eduards Vezis u kategoriji do 100 kilograma pobijedio je Lazara Dakovića, dok je Tomislav Popović poražen od Njemca Mariusa Pipkea.

U kategoriji preko 100 kilograma Aleksa Drašković poražen je od Holanđanina Henka Van Arnhema.

Na Evropskom prvenstvu u Poreču jedinu medalju osvojio je u petak Nikola Gušić u kategoriji do 66 kilograma.

Prvog takmičarskog, u petak, u prvom kolu eliminisani su Vuk Nikčević (do 57) i Đorđe Perućica (do 60), dok je Nikola Gardašević (do 66) zaustavljen u drugom kolu.

U prvom kolu nastup na šampiontu juče su završili Edvin Kalač (do 73), a u drugom Rijad Dedeić i Jovan Peković u kategoriji do 81 kilogram.

U ženskoj konkurenciji Ivana Škuletić (do 63) i Anđela Džaković (do 70) eliminisane su u prvom kolu.

Pravo nastupa, iako je bila u žrijebu, nije imala Tanja Božović jer je jutros na zvaničnom mjerenju imala 200 grama više od dozvoljene težine za kategoriju do 57 kilograma.

Bonus video: