Risan: Drakulović preminuo nakon dva dana u komi

Drakulović je bio smješten na odjeljenju Intezivne njege risanske bolnice Vaso Ćuković, gdje je i operisan i nalazio se u stanju duboke kome
188 pregleda 4 komentar(a)
Lučka kapetanija, Foto: Savo Prelević
Lučka kapetanija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.09.2012. 08:40h

Šef Lučke kapetanije Kotor Nikola Drakulović, koji je u čevrtak ujutru ranio kolegu Savića Božovića, a zatim pucao sebi u glavu, preminuo je jutros u risanskoj bolnici.

Drakulović je bio smješten na odjeljenju Intezivne njege risanske bolnice Vaso Ćuković, gdje je i operisan i nalazio se u stanju duboke kome.

Božović je istog dana nakon hospitalizacije u risanskoj bolnici otpušten kući sa lakšom povredom ruke.

Pucnjava, kojoj je prethodila svađa kolega, dogodila se u osam sati ujutru u kancelariji Drakulovića, koji je iz svog magnuma 357 ispalio tri metka prema Božoviću, ranivši ga u predjelu lijeve šake i desne noge.

Božović je uspio da istrči iz kancelarije, a Drakulović je nakon toga pucao sebi u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Drakulović je tražio od pravnika Božovića da ne podnosi prijavu što je ovaj namjeravao uraditi zbog navodnih pronevjera u lučkoj kapetaniji.

Tim povodom njih dvojica su se sastala noć prije pucnjave, ali ni tada nijesu mogli naći zajednički jezik, a sastanak istim povodom imali su i tog jutra, čiji epilog je poznat.

Bonus video: