SVAĐA U NOĆNOM KLUBU

Pljevlja: Prvo udarao pivskom flašom, pa se vratio sa pištoljem

Priveden M.P. (27) iz Pljevalja, zbog sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija
110 pregleda 12 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Arhiva "Vijesti"
Pljevlja, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.09.2012. 13:50h

Pljevaljska policija uhapsila je M.P. (27) iz Pljevalja, zbog sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i laka tjelesna povreda.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.P. 15. septembra oko 4.15 časova, u jednom noćnom klubu udario pivskom flašom M.K. iz Pljevalja u predjelu glave, nanijevši pritom lake tjelesne povrede. Nakon toga M.P. je, sumnja se, otišao iz lokala, ali se 15 minuta kasnije, u društvu dva lica, vratio i iz pištolja, nepoznate marke i kalibra, ispalio dva hica u pod lokala, a zatim se udaljio sa lica mjesta", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten Osnovni državni tužilac u Pljevljima, koji je kvalifikovao krivična djela. Osumnjičeni M.P. je uz krivičnu prijavu predat nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Preporučujemo za Vas