Kotor: Lučki kapetan u komi, pravnik napustio bolnicu

Drakulović je jutros u prostorijama Lučke kapetanije Kotor ranio Božovića, a zatim pucao sebi u glavu
821 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 20.09.2012. 13:19h

Lučki kapetan u Kotoru Nikola Drakulović koji je, nakon što je ranio kolegu Savića Božovića pucao sebi u glavu, operisan je i u dubokoj je komi, kazao je agenciji MINA direktor risanske Specijalne bolnice za ortopediju Milić Jauković. Drakulović je jutros u prostorijama Lučke kapetanije Kotor ranio Božovića, a zatim pucao sebi u glavu. Drakulović i Božović su nakon pucnjave hospitalizovani u Opštoj bolnici Kotor, nakon čega su prevezena u Risan. Božović, koji je prošao sa povredom noge, nije želio da komentariše događaj, i više se ne nalazi u risanskoj bolnici, dok se Drakulović nalazi u sobi za intenzivnu terapiju.

TV Vijesti, Nebojša Mandić

Jauković je rekao da je Drakulović dovezen oko sati i 45 minuta ambulantnim kolima iz Opšte bolnice Kotor u pratnji policije, ljekara i medicinske sestre, nakon čega je odmah operisan. „Dovezen je zbog prostrjelne rane glave sljepoočno desno i sljepoočno tjemeno. Ima i izlaznu ranu lijevo sa obilnim krvarenjem. Pacijent je od dolaska u stanju duboke kome sa povremenim iregularnim disanjem“, kazao je Jauković.

Pucao iz magnuma 357

Policija je saopštila da je Drakulović iz revolvera "Magnum 357" ispalio tri hica u Božovića, ranivši ga u predjelu lijeve šake i desne noge.

"Nakon toga S.B. je, sumnja se, uspio da odgurne N.D. i izađe iz prostorije, dok je N.D. potom ispalio jedan hitac sebi u predjelu glave", saopšteno je iz Uprave policije.Kotorska policija saslušava zaposlene u Lučkoj kapetaniji Kotor.

Galerija

Bonus video: