Dokle će se Zagoričani bahatiti: Prebili momka ispred kafića

Milić i Boričić, učestvovali su u tuči na bazenima SC Morača, kada su, početkom jula, teško povrijeđeni radnici Gojko Mijović (21) i Zoran Vukčević (58) i posjetilac Ivan Aligrudić
1289 pregleda 40 komentar(a)
Luka Milić, Foto: Zoran Đurić
Luka Milić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 20.09.2012. 15:07h

Zagoričani Luka Milić (22) i Dražen Boričić (22) i njihov drug Momir Zečević (22) sa Zlatice uhapšeni su zbog sumnje da su, na štetu N. J. iz Bara, počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Baranin je pretučen 13. septembra ispred noćnog kluba “Lucky”, a policiju je osoblje Urgentnog bloka Kliničkog centra iste noći oko tri sata obavijestilo da se N. J. koji ima povrede iz nasilja nalazi u njihovim prostorijama.

Milić i Boričić, učestvovali su u tuči na bazenima Sportskog centra Morača, kada su, početkom jula, teško povrijeđeni radnici Gojko Mijović (21) i Zoran Vukčević (58) i posjetilac Ivan Aligrudić.

“Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da je, navedenog dana, nešto prije 03,0 časa, u noćnom klubu „Lucky“, koji se nalazi na Bulevaru Ivana Crnojevića u Podgorici, došlo do verbalnog konflikta između N. J. sa jedne i L. M. i D. B. sa druge strane. Nakon toga je, sumnja se, došlo i do fizičkog kontakta i to na način što su L. M., D. B. i M. Z. ispred pomenutog kluba fizički napali N. J. i zadali mu više udaraca nogama i rukama u predjelu glave i tijela, od kojih je N. J. pao na tle”, saopšteno je iz Uprave policije.

Povrijeđenog Baranina jedna osoba odvezla je u Urgentni blok, a Milić, Boričić i Zečević su pobjegli.

Dežurni ljekar u Urgentnom bloku konstatovao je da je pretučeni mladić zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture zigomatične kosti i maksilarnog sinusa.

Policija je ubrzo nakon događaja identifikovala osumnjičene i nekoliko dana ih potraživala na više lokacija. Njih trojica su se prekjuče predali podgoričkoj policiji.

“Osumnjičeni L. M., D. B. i M. Z. su, u konsultaciji sa osnovnim državnim tužiocem u Podgorici, lišeni slobode i istog dana, uz krivičnu prijavu, predati tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: