kik boks

Strugar objavio spisak za Prvenstvo Balkana

Strugar je kazao da će Balkanski šampionat imati izborni karakter za Evropsko prvenstvo (EP), od 27. oktobra do 2. novembra u Ankari.
72 pregleda 1 komentar(a)
Strugar, Foto: Zoran Đurić
Strugar, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.09.2012. 19:44h

Selektor kik boks reprezentacije Ivan Strugar objavio je danas spisak boraca koji će nastupiti na seniorskom Prvenstvu Balkana koje će od 26. do 28. septembra biti održano u Varni.

Strugar za nastup tom šampionatu računa na osam kik boksera.

Na spisku su: Emil Nurković (do 57), Remzija Dacić (do 63,5), Marko Nikolić i Milan Jovanović (do 67), Ivan Tošković (do 71), Ivan Perković (do 75), Boban Krušić (do 81) i Miloš Vulević (do 86 kilograma).

Strugar je kazao da će Balkanski šampionat imati izborni karakter za Evropsko prvenstvo (EP), od 27. oktobra do 2. novembra u Ankari.

On očekuje da će i seniori, nakon medalja juniora na Svjetskom prvenstvu u Bratsilavi, ostvariti dobre rezultate u Varni i Ankari.

"Nadamo se dobrim vijestima iz Varne. To će biti kvalifikacije za EP, gdje će učestvovati samo trojica ili tvorica naših boraca. Od svih očekujemo da daju maksimum i da se u što boljem svijetlu pokažu na Balkanskom prvenstvu", rekao je Strugar na konferenciji za novinare.

On je najavio da će uoči EP u Ankari biti održane 12-dnevne zajkdničke pripreme.

"Takmičari, nakon zajedničkih priprema u Kolašinu sredinom avgusta, rade po klubovima. Za EP odradićemo ponovo zajedničke pripreme polovinom oktobra. Nadamo se da ćemo sa dobrim vijestima, sličnim iz Bratislave, doći iz Varne i Ankare", zaključio je Strugar.