Karte za projekciju Balaševićevog filma se još ne mogu vratiti

"Cijela ekipa koja je prvobitno najavljena biće prisutna i na odloženoj projekciji, možda pojačana još nekim glumcima"
18 komentar(a)
Đorđe Balašević, Foto: Luka Zeković
Đorđe Balašević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.09.2012. 08:38h

Ulaznice za crnogorsku premijeru filma "Kao rani mraz" Đorđa Balaševića, koja je trebalo da se održi prošle nedjelje na Stadionu malih sportova u Podgorici, a odložena je zbog vremenskih neprilika, za sada se ne mogu vratiti.

"Vijestima" je nezvanično saopšteno da će ta mogućnost biti otvorena tek kada se zakaže novi datum projekcije, a oni kojima ne bude odgovaralo ovo mijenjanje programa, moći će da novac dobiju nazad u kancelariji Montenegro Tourist Servicea u Podgorici.

"Za sada niko nije tražio da vrati ulaznice, naprotiv još vlada interesovanje za film i ima onih koji žele da ih kupe", tvrdi Ilija Kaluđerović, član organizacije koja stoji iza manifestacije "Osmijeh se vratio u grad". On je saopštio da novi datum premijere Balaševićevog filma još nije određen.

"Planirano je u startu da sve bude na otvorenom, znali smo da taj dan neće biti kiše, ali smo čekali do posljednjeg trenutka da vidimo da li će se vjetar smiriti i na kraju smo morali objaviti da se premijera pomjera. Mislim da je ovako bilo najpametnije, jer želimo da ljudima priuštimo pravi vid projekcije, da postignemo pravi efekat, a pitanje je koliko po Podgorici još postoji takvih prostora. Morali bismo i da zakupimo salu unaprijed, da pripremimo ekipu, pitanje je i da li bi odgovarala akustika", odgovorio je Kaluđerović na pitanje zašto nije postojao rezervni plan, s obzirom na standardno varljive vremenske prilike u septembru.

On je kazao da pomjeranje datuma nije ništa čudno u svijetu projekcija na otvorenom i da je najbitnije da je Balaševićev koncert održan.

"Cijela ekipa koja je prvobitno najavljena biće prisutna i na odloženoj projekciji, možda pojačana još nekim glumcima. I njima je, naravno, žao zbog odlaganja, ali su svjesni vremenskih neprilika", otkrio je Kaluđerović.

Bonus video: