Barska policija rasvijetlila devet krađa

Policija je Osnovnom državnom tužilaštvu sprovela I.S. (54) iz Berana, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa
0 komentar(a)
Ivan Bušković, hapšenje, Foto: Vesko Belojević
Ivan Bušković, hapšenje, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 14.09.2012. 18:59h

Barska policija rasvijetlila je devet krivičnih djela protiv imovine i podnijela izvještaje kao dopune krivičnih prijava protiv tri osobe.

Policija je Osnovnom državnom tužilaštvu sprovela I.S. (54) iz Berana, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, teška krađa u pokušaju i krađa.

„I.S. je, kako se sumnja, u avgustu u Čanju počinio krivično djelo teška krađa, na način što je preskočivši ogradu Leskovačkog odmarališta došao do kamp kućice iz čije je unutrašnjosti otuđio garderobu veće vrijednosti“, kaže se u saopštenju Uprave policije.

On se sumnjiči i za krivično djelo teška krađa u pokušaju, jer je obio još jednu kamp kućicu u istom odmaralištu, gdje je samo izvršio premetačinu.

„I.S. je, kako se sumnja, 9. septembra počinio krivično djelo krađa, i tada otuđio motocikl ispred jedne porodične kuće u Sutomoru, koji je policija uspjela da pronađe i vrati vlasniku“, kazali su iz policije.

Barska policija podnijela je izvještaj protiv M.S. (23) iz Mladenovca, zbog osnovane sumnje da je izvršio četiri krivična djela krađa i jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju.

Prilikom vršenja krađa za koja se sumnjiči, M.S. je otuđio tehničku robu i mobilne telefone, koje je potom slao po dogovoru osobi sa područja Beograda.

„Policija je podnijela izvještaj nadležnom državnom tužiocu, protiv još jedne osobe za kojim se traga, a koja je kako se sumnja, 1. septembra počinila krivično djelo teška krađa na štetu fizičkog lica, kojom prilikom je otuđen LCD TV i DVD“, navodi se u saopštenju.

Policija je pronašla otuđene predmete i vratila oštećenom.

Bonus video: