Uhapšen E.D. (27) iz Drača zbog šverca više od 20 kg skanka

Pretresom vozila, u vratima, sjedištima, instrument tabli i branicima, pronađeno je 103 ručno pravljena PVC pakovanja biljne materije, za koju se sumnja da je opojna droga skank
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.09.2012. 09:33h

Službenici Uprave policije su u četvrtak oko 21 čas na graničnom prelazu Sukobin - Murićani lišili slobode albanskog državljanina E.D. (27) iz Drača, zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i u saradnji sa službenicima Uprave carina, zaplijenili 20,132 kilograma skanka.

Službenici Ispostave granične policije Bar i službenici Uprave carina su, na GP Sukobin – Murićani, u večernjim satima, prilikom vršenja provjere putničkog motornog vozila „Pežo“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao E.D., posumnjali da pomenuto lice prevozi sakrivene predmete, te su izvršili pregled vozila.

Pretresom vozila, u vratima, sjedištima, instrument tabli i branicima, pronađeno je 103 ručno pravljena PVC pakovanja biljne materije, za koju se sumnja da je opojna droga skank.

O događaju je obaviješten Viši državni tužilac u Podgorici.

E.D. je danas uz krivičnu prijavu sproveden zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pomenuta materija je upućena na potrebna vještačenja u Forenzički centar u Danilovgradu.

Galerija

Bonus video: