Marko Šofranac se predao policiji

Šofranac je hice ispalio u dvorišnoj strani zgrade "Maxim", između Moskovske ulice i Bulevara Džordža Vašingtona
404 pregleda 16 komentar(a)
pucnjava, Radonjić, Šofranac, Foto: Zoran Đurić
pucnjava, Radonjić, Šofranac, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.09.2012. 18:58h

Marko Šofranac, osumnjičen da je u ponedjeljak pucao na Gorana Radonjića i Podgoričane Aleksandra Joksimovića, Miliku Vukilića i Dalibora Globarevića, nije uhapšen već se predao policiji, kazala je za "Vijesti" njegova majka Tanja.

Ona je demantovala da je Šofranac uhapšen, i naglasila da ga je ona odvezla u policijsku stanicu.

Hapšenje Šofranca, koji se potraživao lokalnom potjernicom, preduzeto je u konsultaciji sa Osnovnim državnim tužiocem u Podgorici, koji će kvalifikovati djelo.

Šofranac otvorio vatru na Radonjića i drugove >>>

Od Šofranca ni traga ni glasa >>>

Policijski službenici su, istog dana kada se događaj desio, uzeli izjave od četiri lica za koja se sumnja da su, zajedno sa Šofrancem učestvovala u pucnjavi u dvorišnom dijelu iza zgrade „Maksim“ u Podgorici.

Nakon višesatnog saslušanja, njih četvorica puštena su a naknadno će se, kako je “Vijestima” rečeno u policiji, utvrditi da li su i oni u obračunu potezali oružje i pucali.

Šofranac je hice ispalio u dvorišnoj strani zgrade "Maxim", između Moskovske ulice i Bulevara Džordža Vašingtona, a zatim pobjegao kroz jedan od portuna.

Očevici pucnjave su kazali da su u prolazu zgrade odjednom čuli viku, a zatim pucnjavu i vidjeli kako jedan mladić bježi pred četvoricom.

Pucnjava u blizini Male pijace, epilog je, navodno, svađe Šofranca i jednog od vlasnika podgoričkog kafea "Grand" Ranka Ubovića.

Bonus video: