Još jedno hapšenje zbog napada na Marunovića, Vujoševića i Boškovića

Danas je priveden Z.R. (53) osumnjčen da je ispred zgrade Tužilaštva vijeđao Marunovića
237 pregleda 66 komentar(a)
Ažurirano: 12.09.2012. 17:41h

Službenici Područne jedinice Podgorica uhapsili su danas N.R. (21) iz Podgorice zbog sumnje je prekjuče, u Ulici Novaka Miloševa, sa nekoliko drugova napala reditelja Danila Marunovića, kao i glumca Todora Vujoševića i njihovog prijatelja Mirka Boškovića, novinara RTCG.

Danas je priveden Z.R. (53) osumnjčen da je ispred zgrade Tužilaštva vijeđao Marunovića, inače reditelja prvog LGBT spota u Crnoj Gori.

Kako "Vijesti" saznaju, Marunović je protiv ove osobe podnio prijavu.

Policija je juče uhapsila 22-godišnjeg D.M. za kojeg se sumnja da je u noći između nedjelje i ponedjeljka sa nekoliko drugova pretukao Marunovića, kao i glumca Todora Vujoševića i njihovog prijatelja Mirka Boškovića, novinara RTCG.

“Vijestima” u podgoričkoj policiji nijesu željeli da potvrde identitet te osobe, navodeći da će imena biti poznata nakon što se okonča istraga, koja je vrlo problematična zbog toga što očevici odbijaju da kažu šta se dogodilo.

“Podgorička policija juče je na informativni razgovor privela 11 očevidaca, među kojima i jedan broj varvara. Međutim, niko od njih nije htio da kaže šta se zapravo desilo u ulici Novaka Miloševa u centru Podgorice”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz podgoričke policije.

On je rekao da je policiji poznat identitet napadača.

Drigi policijski zvaničnik, međutim, sinoć je saopštio da istragu znatno otežava to što ključni svjedok - Dijana Drobnjak, ne želi da saopšti imena napadača, iako, kako taj izvor tvrdi, zna identitet tih navijača Budućnosti.

Varvari: Jesmo li krivi za svaku tuču naših članova? >>>

Marunović: Nijesu uspjeli da nas zastraše >>>

Galerija

Bonus video: