Rasvijetljeno šest teških krađa u Podgorici, osumnjičeni predat tužiocu

U pet pljački u Ulici 27. marta, kako je saopšteno iz policije osumnjičeni K.P. (18) odnio je 285 eura
65 pregleda 0 komentar(a)
Provalnik, lopov, pljačka, krađa, Foto: 123rf.com
Provalnik, lopov, pljačka, krađa, Foto: 123rf.com
Ažurirano: 12.09.2012. 11:26h

Podgorička policija uhapsila je K.P. (18) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio šest krivičnih djela teška krađa.

"Policijske mjere i radnje ukazuju na sumnju da je K.P. pet teških krađa počinio u noći između 4. i 5. septembra na štetu sportskih kladionica "Vulkano", "Premijer" i "Lutrije Crne Gore", prodavnicu obuće "Peko" i kafe bara "Liberti", koji se svi nalaze u ulici 27 marta. On je krivična djela počinio na način što je upotrebom podesnog sredstva – teslice lomio stakla i u jednom slučaju odvalio i vrata na objektima, iz kojih je potom otuđio novac u iznosu od 285 eura", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sumnja se i da je K.P, u noći između 8. i 9. septembra počinio tešku krađu i u kafe baru "Pab Tom", koji se nalazi u ulici Bracana Bracanovića. On je, sumnja se, na isti način odvalio dio izloga, kroz koji je ušao unutra i otuđio 250 eura i lap top "fujitsu".

Osumnjičeni K.P. je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu, predat Osnovnom državnom tužiocu u Cetinju, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Bonus video: