Pet crnogorskih manekenki na izborima ljepote

"Svjetski izbori ljepote su odlična prilika da modni skauti zapaze modele i ponude im dalje angažmane"
134 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 12.09.2012. 10:46h

Pet manekenki modne agencije “National Style”, predstavljaće Crnu Goru na takmičenjima ljepote koja će se održati tokom mjeseca.

U pitanju su Jovana Lekić, Violeta Bubanja, Milena Novović, Ivana Radović i Tea Babić, koja je ranije ušla u top deset na “Fashion” televiziji. Ove djevojke će pod lentom Crne Gore, učestvovati na izborima za mis “Civilisation of the World” u Azerbejdžanu, “Globe International” u Turskoj, “Civilisation Special” na Kipru, “Progress International” na Tajvanu i “Model of the World” u Kini.

“Svjetski izbori ljepote su odlična prilika da modni skauti zapaze modele i ponude im dalje angažmane, kao što je to bio slučaj sa članicama naše agencije, koje su ranije pobjeđivale na izborima”, kazala je vlasnica agencije, Nina Stanišić.

Ona je dodala da je jedan od njenih modela, Bogdan Vukčević, angažovan na “Fashion Weeku” u Prištini, dok je Nikolina Miranović ostvarila saradnju sa agencijom “Tomorow Model” i otputovala na dva mjeseca u Milano.

“Modeli su angažovani preko čitave godine, a moji kontakti širom svijeta su sigurni. Kada su u pitanju ugovori, sve je tačno, precizno i organizovano”, objasnila je ona i istakla da su angažmani najčešće u Aziji, gdje modeli ostaju po tri mjeseca.

Stanišić je iskoristila priliku da pozove zainteresovane da se prijave na kasting za nova lica koji će se održati 6. oktobra u velikoj sali velnes centra “Soko Gym” u “Mall of Montenegro”. Kasting za djecu do 14 godina počeće u 10 sati, dok je za starije u 11.

Bonus video: