Krivokapić i njegova pratnja optuženi da su oborili motociklistu

Lazović: Postoji realna mogućnost da je motorista kriv za svoj pad zbog neprilagođene brzine jer je “liberty od 125 ccm” poznata “mašina za ludovanje”
117 pregleda 40 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Ranko Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.09.2012. 07:42h

Budvanin Veljko Lazović optužio je pratnju predsjednika parlamenta da je indirektno kriva za prekjučerašnji saobraćajni incident na putu Budva - Kotor, dok je Ranka Krivokapića prozvao za nehumanost jer nije izašao da provjeri kako je prošao motociklista koji je prilikom pada sa motora, kako se kasnije ispostavilo, zadobio lakše povrede.

"Naš sugrađanin je mirno vozio svoj motocikl, kad odjednom eto ti delegacije našeg milog i obožavanog predsjednika drage nam manje pozicione partije, u velikoj nedeljnoj žurbi, vjerovano u povratku toplom porodičnom domu. Motorista se ne mogaše snaći u momentu silne predizborne žurbe, te pade sa motora. Ako je jednog trenutka i mislio da će crna kolona vozila da se zaustavi i provjeri da li je u sve u redu, brzo ga je ta misao prošla. Nedjelja. Ipak dan za politički odmor, uključujući i humanost”, naveo je Lazović juče na svom Fejsbuk profilu.

Ironično je dodao da postoji realna mogućnost da je motorista kriv za svoj pad zbog neprilagođene brzine jer je “liberty od 125 ccm” poznata “mašina za ludovanje”.

Iz budvanske policije "Vijestima” je sinoć saopšteno da je Budvanin T. K. upravljajući motorom skuter iz pravca Budve ka Kotoru, na vidikovcu iznad grada, izgubio kontrolu jer je, kako je policiji objasnio, bio zaslijepljen od svjetala službene kolone koja mu je dolazila u susret. Zbog toga je udario u auto bugarskih registarskih tablica koje je bilo ispred njega, nakon čega je pao sa motocikla.

Prema informacijama “Vijesti”, riječ je o službenim automobilima koji su se uputili ka Svetom Stefanu iz Kotora sa skupa koji se održava u organizaciji crnogorskog parlamenta.

Iz Krivokapićevog kabineta sinoć nijesu željeli da komentarišu ovaj incident.

Bonus video: